Relatietherapeut Den Bosch

Relatieproblemen door verschil in verwachtingen

Af en toe in elkaars haren zitten, daar is niks mis mee. Als jullie conflicten en ruzies structurele van aard zijn, er is emotionele verwijdering, onbegrip, seksuele problemen dan kun je rustig stellen dat jullie een relatieprobleem hebben.

Ook met een relatieprobleem is niks mis. Het hoeft niet altijd vanzelf te gaan en het is eigenlijk heel verstandig om jullie relatie eens samen met een specialist te bekijken. Misschien liggen jullie verwachting en wensen heel ver uit elkaar, misschien zijn jullie elkaar uit het oog verloren in de rompslomp van het leven.

Relatietherapeut Den Bosch helpt jullie bij meer begrip en een betere communicatie.

25% van de Nederlanders heeft seksuele problemen

Druk, druk, druk. Het leven gaat razendsnel, je hebt torenhoge eisen aan jezelf, je partner en je leven gesteld. Dat is heel goed, maar het gebeurt vaak dat bij het verwezenlijken van al die eisen je het contact met je omgeving verliest. In alle drukte heb je geen tijd meer voor jezelf en voor elkaar. Dat merk je bijvoorbeeld in de slaapkamer. Meer dan 90% van de partners die zich aanmelden voor relatietherapie geven aan problemen te ervaren op het gebied van intimiteit en seksualiteit.

Relatietherapeut Den Bosch kan jullie helpen bij intimiteitsproblemen.

Relatie problemen en kinderen

De invloed van problemen tussen partners kan negatieve effecten hebben op het welzijn van jullie kinderen. Zeker als de problemen kunnen leiden tot een echtscheiding en waar de opvoeding onder lijdt.

Relatietherapeut Den Bosch kan jullie helpen de gezinssituatie voor de kleintjes dragelijker te maken niet gaat.

We gaan samen kijken welke problemen er zijn en hoe die zijn ontstaan. Vervolgens vinden we oplossingen waar jullie je allebei in kunnen vinden. Je leert: op een andere manier met elkaar om te gaan, anders te communiceren en de negatieve spiraal te doorbreken.

Het gaat niet vanzelf

Jullie moeten allebei energie willen stoppen in jezelf en in de relatie. Ik heb geen kant en klare oplossingen jullie relatieproblemen zijn waarschijnlijk in een langere periode ontstaan en kunnen niet met enkele gesprekken worden opgelost.

Het komt niet altijd goed

Soms lukt het niet om de relatie te redden en besluiten jullie toch om uit elkaar te gaan. Ik kan jullie helpen afspraken te maken en de scheiding op een goede manier te doorlopen en af te ronden.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis relatie forum van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt, waaronder ik zelf.

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld door relatietherapeut Den Bosch? Bel voor een afspraak (ook op zaterdag) of stuur even een mailtje.