Tarieven en vergoeding bij Psycholoog Den Bosch

Wat kost een behandeling bij Psycholoog Den Bosch?

Een individuele afspraak bij Psycholoog Den Bosch – Hans Jacobs kost € 95 en duurt 45 minuten. Voor relatietherapie betaal je €115 per sessie van 60 minuten. Bij afspraken buiten kantoortijden reken ik € 20 extra.

Hoe vaak je komt hangt een beetje af van je klacht. In eerste instantie kom je elke week. En als we weten wat er speelt en wat we er aan kunnen doen dan spreken we samen de duur van de therapie af. Het kan zijn dat je met een paar gesprekken klaar bent, het kan ook wat langer duren.

Ben je verhinderd, laat het me 24 uur van tevoren weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen. Je betaalt contant of vooraf via de bankrekening van Psycholoog Den Bosch.

Krijg ik nog wat vergoed van de therapie?

Dat hangt een beetje af van je verzekeraar. Sommigen vergoeden mijn therapie, anderen houden het beperkt tot een bepaald aantal sessies en sommigen helemaal niet. Het is dus verstandig van tevoren even goed na te vragen hoe het zit met jouw verzekeraar.

  • Lidmaatschapsnummer NIP 27235 (Nederlands Instituut van psychologen).
  • Lidmaatschapsnummer NVPA: 100828 (Nederlandse beroepsvereniging van psychologen en agogen).
  • Mijn AGB codes: 90-034082, 94-009037.

De depressiepreventie-therapieën worden door sommige verzekeraars vergoed vanuit het basispakket.

Verdere mogelijkheden om vergoedingen te verkrijgen:

  • via je werkgever (sommige werkgevers zijn hier ook voor verzekerd)
  • via het UWV, via het Centrum Indicatiestelling Zorg, zie www.ciz.nl
  • via een Persoons Gebonden Budget, zie www.pgb.nl of via studiefondsen

Contact Psycholoog Den Bosch

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Neem contact op voor meer informatie. Ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan, laat mij je advies geven.Mocht je een afspraak willen maken dan kan dit bij mijn praktijkassistente, er is geen wachtlijst. Bel ons op 073 – 20 32 042.